Hotel-Online.dk

MAD & DRIKKE

 

Oplev Jomtien og Pattayas mange forskellige restauranter med Thai og internationale køkkener.

I Thailand er øl den foretrukne drikke til maden. Den europæiske turisme har dog efterhånden beriget spisekortet med forskellige importerede vine, der dog prismæssigt ligger på niveau med danske restaurationspriser. Flere steder kan man nu få husets vin i karaffel til en overkommelig pris på 3-500 THB for ½ liter.

På vores ferier til Pattaya vælger vi hver dag et nyt sted for aftensmåltidet og oftest skeler vi til prisniveauet inden vi går indenfor.

Der er flere steder vi besøger på hver ferie; steder hvor maden er i orden og vi føler vi får en god betjening og hvor det ikke koster en formue at spise.

SURF KITCHEN, Jomtien Beach Road. Et meget velbesøgt sted, hvor Chicken in curry til 89 Bath (15,- kr.) kan anbefales.

Little Mermaid, den nye poolbar på Mermaid i soi 7, serverer bare fortræffelig mad. Prøv den mindst en gang enten til frokost eller til aften på din ferie. Priserne er rimelige og du vi helt sikkert ikke fortryde det.

TINOS italienske køkken ligger på Thappraya Road, på højre side når du kører ind til Pattaya. Prøv Spaghetti Carbonara- uhmm. Pris ca. 130 Bath (21,- KR.)

Let´s Eat ligger lige overfor Tino. Mange gode thairetter på menukortet -bl.a. asparges med ost og hvidløg hvortil serveres hvidløgsbrød. Jeg plejer at sige at der ikke skal så meget ost på, men derimod lidt mere hvidløg. UHM..  og så kun 70 bath.

MIKES mexicanske restaurant ligger ned af sidevejen til højre 100 metere efter Tinos på vejen ind til Pattaya. Her forstår man virkelig at lave et veltillavet mexicansk måltid.  Menu fra 220 bath (36,- kr.). Prøv en Marguerita efter maden - den koster 150 bath (25,- kr.) og er alle pengene værd.

Min kone og jeg spiser een gang hver ferie hos Mike, men afslutter hver eneste aften med et besøg hos Mike for at drikke en  Marguerita. - verdensklasse.

PATTAYA PARK´s restaurant på 52th etage byder på stor buffet til ca. 600 bath (99,- kr.). Hvilken panoramaudsigt fra det roterende restaurationslokale. Tag blot solnedgangen med.

PAN PAN, ligger på Thappraya road på venstre side lige efter lysreguleringen. Stoned Baked Pizza er favoritten her, lidt dyrt (ca. 50,- kr.) men godt. Her findes også et enormt udbud af lækre kager og italiensk is, bl. a. en isdessert formet og serveret som spaghetti.

God Thai-mad til billige penge findes hos ANTZ, der ligger i bunden af Jomtien Complex.

Også henne i Complex, dog ude på hovedvejen, finder du på venstre hånd når du forlader byen, THAI Kitchen, der har et udmærket spisekort med mange anderledes retter

Er du derimod til gode røde bøffer kan du med sindsro besøge MIGNON. Mignon finder du på din højre hånd lige efter Indgangsbuen til Jomtien, når du kommer nede fra stranden

OPAL house på Jomtien Beach Road på hjørnet af Soi 7, er vært for min eftermiddags-suppe - Noodle soup with chicken til 60 Bath (10,- kr). Suppen spiser jeg trods varmen hver dag med velbehag.   Det er også her vi ved 23-tiden får serveret en eis-coffee. Tilført en skvulp medbragt Mekong-whisky er det en acceptabel drink.

I Jomtien er der også mange muligheder for at spise dansk mad.  I soi White house finder du et nyrenoveret Hotel Denmark, hvor dagens danske ret koster ca. 195 bath.

Længere ude af stranden i soi Welcome finder du Bay Leaves restaurant og guesthouse. ( www.bayleaves.org ) Danskdrevet restaurant, hvor det under vores besøg her i sommeren 2010 lykkedes, som det eneste sted, at få serveret fire forskellige Thai og europæiske retter på samme tidspunkt. Det spurgte vi selvfølgelig ind til og Niels forklarede at det bare var et must for ham at alle kunne starte med at spise på samme tid.

TANKAY og LOBSTER POT på Walking street i Pattaya har begge restaurant ud over vandet og begge har et fornemt spisekort. Prøv et fiskefad for 2 til en pris under 1100 bath (ca. 190,-). En afsluttende Irish coffee bliver lavet ved bordet og er virkelig et skue.

 

Hotel-online.dk© 2006 ForsideOm osMermaidHotel ThailandFerierFlyHotelLinksTilbehør

Mad & DrikkePenge til rejsenThai DanskKontakt os

Graphics Design by Lennart@Nielsen

footer image footer image